Newborn video Jidde

Jidde

Op 26 november 2019 werd Jidde geboren. Het was eigenlijk twee weken te vroeg, maar toen ik 's nachts gebeld werd en zag dat het mijn broertje was wist ik genoeg! Ik was oom geworden van een gezonde jongeman!

Eerder in 2019 ben ik begonnen met het maken van newborn video's. Ik wilde dan ook dolgraag een video maken van mijn neefje. Gelukkig waren papa en mama ook erg enthousiast. Op de dag dat Jidde precies vier weken oud was hadden we afgesproken om de video op te nemen. Tijdens de kerst ben ik bij ze op bezoek gegaan om de video te filmen. Aangezien ze bij Jidde thuis gek zijn op de kerstperiode kwam dit helemaal mooi uit!

We begonnen met een badje, vervolgens aankleden en knuffelen op de bank. De honden konden natuurlijk niet ontbreken dus die mochten er ook nog even bij. Jidde deed het erg goed en ook de hondjes waren nieuwsgierig wat die camera nou precies deed. Vervolgens heb ik de spullen ingepakt en ben ik naar huis gegaan voor het kerstdiner!

Tijdens de feestdagen maakte ik tussendoor tijd om de juiste muziek te vinden en de video te monteren. Ik was aan het spelen met een zwart-wit en een kleur versie, ik kon alleen niet kiezen welke versie ik het mooist vond. Dus toen besloot ik maar om beide versies op te leveren! Dan kunnen ze zelf kiezen welke ze het mooist vinden.

In dit geval kon ik de video persoonlijk naar ze toe brengen en heb ik deze samen met papa en mama gekeken. Altijd weer een spannend moment maar ze waren er gelukkig heel erg blij mee! Vol trots wilden ze hem zo snel mogelijk aan de opa's en oma's laten zien. En voortaan zal ik mijn newborn video's altijd in zowel kleur als zwart-wit gaan aanleveren!

Andere blogs: