Newborn video Vigo

Vigo

Al vroeg in het jaar 2020 stond mijn eerste newborn video van het jaar in de planning. Ik ging op bezoek bij Vigo en zijn gezin. Vigo was eind november geboren en op het moment van filmen ongeveer 6 weken oud.

Bij binnenkomst werd ik meteen vriendelijk begroet door de andere ster van de video, namelijk de grote broer van Vigo. Ook hij was er helemaal klaar voor en was door papa en mama goed ingelicht over wat er zou gaan gebeuren. We begonnen met een kopje koffie en hebben even rustig besproken welke onderdelen we in de film gaan opnemen.

Ik begon met het voorbereiden van mijn apparatuur en toen het tijd was om Vigo uit bed te halen zijn we met z'n allen naar boven gegaan om Vigo meteen in bad te doen. Met de hulp van papa, mama en zijn grote broer was dit klusje snel geklaard. Terwijl mama bezig was met het aankleden van Vigo hadden papa en grote broer nog pret met het water.

Vervolgens kreeg Vigo in de woonkamer de fles en kreeg de rest traditiegetrouw beschuit met muisjes. Daarna was er uiteraard nog tijd om even op de bank met Vigo te knuffelen waarna we de shoot hebben afgerond.

Thuis heb ik direct de beelden bekeken en ik zag meteen; dit wordt een makkie. Ik had zoveel mooie shots dat het zelfs bijna moeilijk was om dingen weg te laten. Omdat ik de vorige newborn video in zowel kleur als zwart-wit had opgeleverd, besloot ik dat deze keer weer te doen. Beide versies zijn erg mooi geworden!

Wederom had ik de kans om de newborn video persoonlijk af te geven en de eerste keer samen met het gezin te bekijken. Dit blijft bijzonder maar de reacties waren weer louter positief! Een mooie herinnering aan een bijzondere tijd!

Andere blogs: