Wat is een film op maat?

Een film op maat is precies wat de naam impliceert. Elke film die u gemaakt wilt hebben kan hier onder vallen.
Videotales maakt films voor bedrijven, denk aan bedrijfsfilms & promotiefilms, marketing video's, speciale gelegenheden of events. Naast video's voor zakelijke doeleinden maak ik ook persoonlijke video's. Wilt u een persoonlijk portret gefilmd hebben in een interview stijl dan is dat mogelijk. Een video van uw gezin nu de kinderen nog klein zijn? Het is allemaal mogelijk!

Misschien heeft u zelf al helemaal bedacht hoe de film er uit moet komen te zien? Of heeft u een globaal idee maar mist u net dat stukje creativiteit en wilt u graag dat iemand meedenkt om tot een mooi passend resultaat te komen? Als videograaf help ik u graag met uw idee├źn. Neem dat gerust contact met mij op, dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  • Kennismaken en wensen
    bespreken
  • We plannen een datum(s)
    voor het filmen
  • Filmen op locatie
  • Montage & correctieronde
  • Oplevering film

Wat kost een Film op maat.

Een film op maat is maatwerk. Iedere film staat op zichzelf. Afhankelijk van de wensen en verwachtingen kan de doorlooptijd varieren. Zijn er meerdere filmdagen nodig? Moeten er special effects in de film verwerkt worden? Daarom maken we tijdens een kennismaking een inschatting van de tijd die het gaat kosten om de film te maken en daarop baseren we een prijs.

Neem gerust contact met me op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op!