Veelgestelde Vragen.

Q. Mag ik mijn eigen muziek kiezen?

Ja en nee. Ik maak gebruik van muziek waarvan ik de licenties heb gekocht. Dit zorgt ervoor dat de video's die ik maak overal gedeeld mogen worden zonder het risico dat er een copyrightclaim op de video komt. Wel kan ik een voorselectie van nummers maken en u deze lijst aanleveren waar u vervolgens uit kan kiezen. Dit geldt voor zowel de newborn video als bedrijfsfilms.

Q. Welke apparatuur gebruik je?

Als videograaf heb ik mijn kit door de jaren heen behoorlijk uitgebreid. Momenteel film ik met mijn Canon 80D spiegelreflexcamera. Ik heb daar objectieven bij die vrijwel het hele optische bereik coveren. Voor de audio maak ik gebruik van de Rode Videomic Pro Plus microfoon. Deze zorgt ervoor dat ik de audio perfect kan vastleggen.
Om de beelden stabiel te houden gebruik ik een gimbal (stabilizer). Dit zorgt ervoor dat ik vrij kan bewegen zonder dat de beweging zichtbaar is op de film. Daarnaast heb ik nog allemaal andere hulpmiddelen om het filmen makkelijker te maken!

Q. Welke software gebruik je om de video te bewerken?

Ik maak al jaren gebruik van de Adobe Suite. Voor fotografie maak ik gebruik van Lightroom en Photoshop. En voor video's maak ik gebruik van Premier Pro en After Effects.

Q. Worden mijn video's altijd opgenomen in het portfolio van Videotales?

Nee, dit zal altijd in overleg gaan. Ik begrijp heel goed dat wanneer het om persoonlijke video's gaat, niet iedereen wil dat hun video openbaar online gezet wordt.
Dit zal dus altijd in overleg gaan. Ik ben natuurlijk trots op mijn werk en zou dit graag willen laten zien. Maar ik respecteer het wanneer u dit niet wilt.

Q. Ik wil graag een newborn video cadeau doen. Wat als de ouders een newborn video niet zien zitten?

Dat is geen probleem. Mocht de shoot uiteindelijk niet plaatsvinden dan worden er ook geen kosten in rekening gebracht. U betaalt pas na het opnemen van de video.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op!